Målare i Gäddede

Annons:

Målare i Gäddede - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Gäddede som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Gäddede. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Gäddede som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Gäddede för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Gäddede som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Gäddede

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Gäddede vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Gäddede.

Leve Brödet
Jormlien 485
830 90 Gäddede


Ag Måleri & Färgsättning Märsta
Jormlien 485
830 90 Gäddede

Annons:

Kostnad för målare i Gäddede

Pris och kostnad för målare i Gäddede kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Gäddede. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Gäddede kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Gäddede.

Målarfakta om Gäddede

I Gäddede finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Gäddede:

Gäddede (sydsamiska: Tjeedtege) är en tätort i Strömsunds kommun i nordligaste Jämtland, och kyrkby i Frostvikens socken. Gäddede ligger i ett fjällandskap endast 5 km öster om gränsen mot Lierne i Norge.

Yta: 136,21 hektar
Invånarantal: 401, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Gäddede om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Gäddede.

I Gäddede fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Gäddede. Om du ändå inte hittar någon målare i Gäddede som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Jämtland.