Målare i Funäsdalen

Annons:

Målare i Funäsdalen - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Funäsdalen som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 4 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Funäsdalen. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Funäsdalen som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Funäsdalen för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Funäsdalen som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Funäsdalen

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Funäsdalen vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Funäsdalen.

Näséns Byggnads AB
Rörosv. 80
840 95 FUNÄSDALEN


Grafiska Huset i Funäsdalen
Färdmansv. 1
840 95 FUNÄSDALEN


Färgbua AB
Rörosv. 39
840 95 FUNÄSDALEN


Grönländaren AB
Rörosv. 152
840 95 FUNÄSDALEN

Annons:

Kostnad för målare i Funäsdalen

Pris och kostnad för målare i Funäsdalen kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Funäsdalen. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Funäsdalen kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Funäsdalen.

Målarfakta om Funäsdalen

I Funäsdalen finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Funäsdalen:

Funäsdalen (sydsamiska: Bienjedaelie) är en tätort i västra Härjedalens kommun i Sverige, nära Røros bortanför norska gränsen. Funäsdalen är en centralort i skidområdet Funäsfjällen, vilket består av Ramundberget, Tänndalen, Tännäskröket (Tännäs) och så Funäsdalen.

Yta: 175,45 hektar
Invånarantal: 890, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Funäsdalen om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Funäsdalen.

I Funäsdalen fanns det totalt 4 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Funäsdalen. Om du ändå inte hittar någon målare i Funäsdalen som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Jämtland.