Målare i Frösön

Annons:

Målare i Frösön - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Frösön som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 8 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Frösön. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Frösön som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Frösön för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Frösön som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Frösön

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Frösön vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Frösön.

Tomas Måleri
Frösöv. 32 B
832 43 FRÖSÖN


Bizon Bygg & Montage AB
Böle 320
832 93 Frösön


Frösö Färg, Nya
Frösöv. 36
832 43 FRÖSÖN


Thema Invest I Östersund AB
Hornsg. 24 B
832 42 FrösönHjörtur Thordarson Designer & Möbelsnickare
Mjällev. 42


Målaren I Jämtland AB
Önev. 35
832 51 FrösönHantverkarn på Frösön
Byv. 86


Urban Eriksson Måleri, Frösö Strand
Önev. 35
832 51 Frösön

Annons:

Kostnad för målare i Frösön

Pris och kostnad för målare i Frösön kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Frösön. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Frösön kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Frösön.

Målarfakta om Frösön

I Frösön finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Frösön:

Frösön är den största ön i Storsjön, Jämtland. Namnet är efter guden Frö. På jämtska kallas ön för Frösöya. Det är Sveriges tjugosjunde största ö och den tionde största av Sveriges insjööar.

Yta: 41 km2
Invånarantal: 11560, år 2014

Här kan kan du läsa mer om orten Frösön om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Frösön.

I Frösön fanns det totalt 8 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Frösön. Om du ändå inte hittar någon målare i Frösön som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Jämtland.