Målare i Dvärsätt

Annons:

Målare i Dvärsätt - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Dvärsätt som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Dvärsätt. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Dvärsätt som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Dvärsätt för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Dvärsätt som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Dvärsätt

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Dvärsätt vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Dvärsätt.

Thoréns Bygg & Måleri I Kroksgård AB
Kroksgård
DVÄRSÄTT

Annons:

Kostnad för målare i Dvärsätt

Pris och kostnad för målare i Dvärsätt kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Dvärsätt. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Dvärsätt kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Dvärsätt.

Målarfakta om Dvärsätt

I Dvärsätt finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Dvärsätt:

Dvärsätt är en tätort i Krokoms kommun, Jämtlands län. Orten ligger ca 3 km söder om Krokom och 16 km nordväst om Östersund vid Storsjöns utlopp i Indalsälven. Mittbanan har sin sträckning genom byn tillsammans med Länsväg Z 611.

Yta: 41,32 hektar
Invånarantal: 461, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Dvärsätt om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Dvärsätt.

I Dvärsätt fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Dvärsätt. Om du ändå inte hittar någon målare i Dvärsätt som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Jämtland.