Målare i Duved

Annons:

Målare i Duved - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Duved som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Duved. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Duved som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Duved för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Duved som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Duved

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Duved vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Duved.

Åre Måleri & Kakel AB
Kvarnstigen 3
830 15 DUVED


Måleritjänst I Åre AB
Karolinerv. 49
830 15 DUVED

Annons:

Kostnad för målare i Duved

Pris och kostnad för målare i Duved kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Duved. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Duved kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Duved.

Målarfakta om Duved

I Duved finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Duved:

Duved är en tätort i Åre kommun, västra Jämtland, också en vintersportort som sedan år 1985 ingår i Åres turistdestination med tillhörande liftsystem. I orten finns bland annat en skola (F–9) och en kyrka. Duved har närmare 700 bofasta invånare.

Yta: 98,85 hektar
Invånarantal: 663, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Duved om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Duved.

I Duved fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Duved. Om du ändå inte hittar någon målare i Duved som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Jämtland.