Målare i Bruksvallarna

Annons:

Målare i Bruksvallarna - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Bruksvallarna som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Bruksvallarna. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Bruksvallarna som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Bruksvallarna för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Bruksvallarna som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Bruksvallarna

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Bruksvallarna vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Bruksvallarna.

Hallgrens Måleri
Farupsbacken 8
840 97 Bruksvallarna

Annons:

Kostnad för målare i Bruksvallarna

Pris och kostnad för målare i Bruksvallarna kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Bruksvallarna. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Bruksvallarna kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Bruksvallarna.

Målarfakta om Bruksvallarna

I Bruksvallarna finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Bruksvallarna:

Bruksvallarna är en småort i Tännäs socken i Härjedalens kommun. Ursprungligen bestod den av fäbodvallar som sattes upp av arbetare vid Ljusnedals bruk. Under 1900-talet blev Bruksvallarna ett turistmål och är idag en del av Funäsfjällens skidsportsområde.

Yta: 13 hektar
Invånarantal: 95, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Bruksvallarna om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Bruksvallarna.

I Bruksvallarna fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Bruksvallarna. Om du ändå inte hittar någon målare i Bruksvallarna som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Jämtland.