Målare i Bräcke

Annons:

Målare i Bräcke - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Bräcke som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Bräcke. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Bräcke som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Bräcke för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Bräcke som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Bräcke

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Bräcke vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Bräcke.

Bräcke Bo-Service AB
Industrig. 8
840 60 Bräcke


Sandboms Måleri
Jämtlandsg. 25
840 60 Bräcke

Annons:

Kostnad för målare i Bräcke

Pris och kostnad för målare i Bräcke kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Bräcke. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Bräcke kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Bräcke.

Målarfakta om Bräcke

I Bräcke finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Bräcke:

Bräcke är en tätort och centralort i Bräcke kommun, Jämtlands län, tillika kyrkort i Bräcke socken i Jämtland. Samhället ligger 70 km sydöst om Östersund alldeles intill Revsundssjön och vid Norra stambanan.

Yta: 200,24 hektar
Invånarantal: 1651, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Bräcke om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Bräcke.

I Bräcke fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Bräcke. Om du ändå inte hittar någon målare i Bräcke som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Jämtland.