Målare i Bispgården

Annons:

Målare i Bispgården - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Bispgården som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Bispgården. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Bispgården som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Bispgården för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Bispgården som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Bispgården

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Bispgården vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Bispgården.

Tml Byggeri
Sundsvallsv. 3
840 73 Bispgården

Annons:

Kostnad för målare i Bispgården

Pris och kostnad för målare i Bispgården kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Bispgården. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Bispgården kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Bispgården.

Målarfakta om Bispgården

I Bispgården finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Bispgården:

Bispgården är kyrkbyn i Fors socken i Ragunda kommun i östligaste Jämtland. Orten är uppdelad på två tätorter: Västra Bispgården och Östra Bispgården. Bispgården ligger cirka 120 km öster om Östersund längs riksväg 87.

Yta: 289 hektar
Invånarantal: 797, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Bispgården om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Bispgården.

I Bispgården fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Bispgården. Om du ändå inte hittar någon målare i Bispgården som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Jämtland.