Målare i Åre

Annons:

Målare i Åre - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Åre som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 4 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Åre. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Åre som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Åre för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Åre som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Åre

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Åre vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Åre.

Hasselqvist Måleri
Granlidsv. 3
830 13 åre


G.L Måleri HB
Årev. 136 B
830 13 åreMats Kålen AB
Lillåv. 2Ralexia I Åre AB
Birgittav. 5

Annons:

Kostnad för målare i Åre

Pris och kostnad för målare i Åre kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Åre. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Åre kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Åre.

Målarfakta om Åre

I Åre finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Åre:

Åre är en tätort i Åre kommun, västra Jämtland. Åre är kyrkort i Åre socken men trots namnet inte centralort i kommunen, vilket i stället är Järpen (25 kilometer öster om Åre). Antalet fast bosatta i tätorten Åre uppgår till cirka 1 400 personer.

Yta: 167,19 hektar
Invånarantal: 1417, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Åre om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Åre.

I Åre fanns det totalt 4 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Åre. Om du ändå inte hittar någon målare i Åre som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Jämtland.