Målare i Våxtorp

Annons:

Målare i Våxtorp - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Våxtorp som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Våxtorp. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Våxtorp som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Våxtorp för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Våxtorp som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Våxtorp

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Våxtorp vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Våxtorp.

Gert-Oves Målerifirma
Föreningsg. 3
312 75 VÅXTORP


Målerifirma Gert-Ove Nilsson
Föreningsg. 3
312 75 VÅXTORP

Annons:

Kostnad för målare i Våxtorp

Pris och kostnad för målare i Våxtorp kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Våxtorp. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Våxtorp kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Våxtorp.

Målarfakta om Våxtorp

I Våxtorp finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Våxtorp:

Våxtorp är en tätort i Laholms kommun och kyrkbyn i Våxtorps socken i Hallands län. Den tidigaste namnformen är Owaghstorp som betyder just 'Owaghs torp' och namnet har genom århundradena förändrats för att slutligen bli Våxtorp.

Yta: 136,45 hektar
Invånarantal: 970, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Våxtorp om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Våxtorp.

I Våxtorp fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Våxtorp. Om du ändå inte hittar någon målare i Våxtorp som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Halland.