Målare i Torup

Annons:

Målare i Torup - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Torup som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 3 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Torup. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Torup som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Torup för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Torup som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Torup

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Torup vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Torup.

KS Alltjänster HB
Parallellv. 7 D
314 97 Torup


Brännögårds Fastighetsservice
Brännöv. 15
314 97 Torup


Sören Lindmarks Måleri AB
G. Nissastigen 13
314 41 TORUP

Annons:

Kostnad för målare i Torup

Pris och kostnad för målare i Torup kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Torup. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Torup kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Torup.

Målarfakta om Torup

I Torup finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Torup:

Torup är en tätort i Hylte kommun i Hallands län och kyrkbyn i Torups socken. Orten har gamla anor, belägen mellan Sjögårdssjön och den mindre Prästasjön.

Yta: 162,85 hektar
Invånarantal: 1183, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Torup om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Torup.

I Torup fanns det totalt 3 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Torup. Om du ändå inte hittar någon målare i Torup som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Halland.