Målare i Laholm

Annons:

Målare i Laholm - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Laholm som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 7 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Laholm. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Laholm som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Laholm för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Laholm som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Laholm

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Laholm vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Laholm.

Kenneth Einarssons Måleri AB
Biv. 37
312 35 LAHOLM


Jonas Karlsson Måleri
Solog. 4
312 34 Laholm


Laholms Måleri AB
Liniv. 10
312 35 LAHOLM


Mellby Måleri
Mellby Kvarn
312 96 Laholm


Fogfria Massagolv Fmg, AB
Vårv. 3
312 35 LAHOLM


Fmg Fridolfs Måleri & Golv
Vårv. 3
312 35 LAHOLM


Dan Nielsen Måleri
Snödroppev. 21
312 31 LAHOLM

Annons:

Kostnad för målare i Laholm

Pris och kostnad för målare i Laholm kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Laholm. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Laholm kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Laholm.

Målarfakta om Laholm

I Laholm finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Laholm:

Laholm är en tätort i södra Halland och centralort i Laholms kommun i Hallands län. Laholm ligger vid Lagans utlopp i Laholmsbukten. Laholms stad var både den äldsta, med stadsprivilegier från 1200-talet, och minsta i Halland.

Yta: 465,75 hektar
Invånarantal: 6150, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Laholm om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Laholm.

I Laholm fanns det totalt 7 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Laholm. Om du ändå inte hittar någon målare i Laholm som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Halland.