Målare i Kungsbacka

Annons:

Målare i Kungsbacka - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Kungsbacka som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 9 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Kungsbacka. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Kungsbacka som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Kungsbacka för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Kungsbacka som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Kungsbacka

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Kungsbacka vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Kungsbacka.

L-G Jensen Måleri AB
Irisv. 15
434 46 KUNGSBACKA


MM Måleri AB
Varlabergsv. 25
434 39 KUNGSBACKA


Protector Ytbehandling AB
Magasinsg. 4
434 37 KUNGSBACKA


Sjödins Hus & Hem AB
Storg. 23
434 30 Kungsbacka


Sandå Sverige AB
Kabelg. 5
434 37 KUNGSBACKA


Centrum Byggnads I Väst AB

D3m Måleri AB
AnnebergsgårdSandå
Kabelg. 5


HM Städ & Trädgård
Midgårdsv. 28
434 31 KUNGSBACKA

Annons:

Kostnad för målare i Kungsbacka

Pris och kostnad för målare i Kungsbacka kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Kungsbacka. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Kungsbacka kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Kungsbacka.

Målarfakta om Kungsbacka

I Kungsbacka finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Kungsbacka:

Kungsbacka är en tätort och centralort i Kungsbacka kommun i Hallands län, belägen 28 km från Göteborg.

Yta: 1 002,57 hektar
Invånarantal: 19 057, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Kungsbacka om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Kungsbacka.

I Kungsbacka fanns det totalt 9 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Kungsbacka. Om du ändå inte hittar någon målare i Kungsbacka som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Halland.