Målare i Hishult

Annons:

Målare i Hishult - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Hishult som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Hishult. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Hishult som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Hishult för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Hishult som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Hishult

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Hishult vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Hishult.

Patriks Måleriservice
Bonnalt 1
312 53 HISHULT

Annons:

Kostnad för målare i Hishult

Pris och kostnad för målare i Hishult kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Hishult. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Hishult kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Hishult.

Målarfakta om Hishult

I Hishult finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Hishult:

Hishult är en tätort i Laholms kommun och kyrkbyn i Hishults socken i Hallands län.

Yta: 73,93 hektar
Invånarantal: 332, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Hishult om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Hishult.

I Hishult fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Hishult. Om du ändå inte hittar någon målare i Hishult som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Halland.