Målare i Fjärås

Annons:

Målare i Fjärås - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Fjärås som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 6 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Fjärås. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Fjärås som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Fjärås för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Fjärås som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Fjärås

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Fjärås vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Fjärås.

Ulf Svärd Måleri
Torpa Ryetv. 38
439 74 FJÄRÅS


Måleriteknik I Halland HB
Linv. 17
439 71 Fjärås


Arnas Måleri
Sahls v. 22
439 72 FJÄRÅS


Fjärås Måleri & Städ
Rågv. 52
439 71 Fjärås


Kungsbacka El & Värmepump Service
Gamlegårdsv. 65
439 74 FJÄRÅS


Hans Engström Måleri AB
Sätilav. 411
439 72 FJÄRÅS

Annons:

Kostnad för målare i Fjärås

Pris och kostnad för målare i Fjärås kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Fjärås. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Fjärås kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Fjärås.

Målarfakta om Fjärås

I Fjärås finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Fjärås:

Fjärås socken i Halland ingick i Fjäre härad, ingår sedan 1974 i Kungsbacka kommun och motsvarar från 2016 Fjärås distrikt.Fjärås socken i Halland ingick i Fjäre härad, ingår sedan 1974 i Kungsbacka kommun och motsvarar från 2016 Fjärås distrikt.

Yta: 152 km2
Invånarantal: 4780, år 2000

Här kan kan du läsa mer om orten Fjärås om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Fjärås.

I Fjärås fanns det totalt 6 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Fjärås. Om du ändå inte hittar någon målare i Fjärås som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Halland.