Målare i Falkenberg

Annons:

Målare i Falkenberg - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Falkenberg som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 17 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Falkenberg. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Falkenberg som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Falkenberg för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Falkenberg som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Falkenberg

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Falkenberg vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Falkenberg.

Swedia Måleri AB
Industriv. 12
311 32 FALKENBERG


Visab
Plogvägen 12
311 50 FALKENBERG


Ringström & Son AB
Sömmerskev. 9
311 36 FALKENBERG


HB & K Måleri AB
Karolines-oskars v. 16
311 72 FALKENBERG


Lilla Extra Dekor & Måleri
Birger Sjöbergs v. 8
311 40 Falkenberg


Jp Måleri I Falkenberg HB
Betongv. 3
311 32 FALKENBERGMats & Berts Måleri AB
Parkv. 3


Stenfalken Måleri AB
Stenfalksvägen 16 D
311 39 FalkenbergSandå Sverige AB
Kvekatorpsv


Tranemo Entreprenad
Kaninv. 21
311 41 FALKENBERG


Rydsberg Måleri, Håkan
Neptunig. 16
311 42 Falkenberg


AK Måleri HB
Syrsev. 2
311 72 FALKENBERG


J P Måleri i Göteborg AB
Betongv. 3
311 32 FALKENBERG


Anka Måleri AB
Brog. 3
311 31 FalkenbergHjortsbergs Måleri Tomas Persson
Köpmansg. 3


Leif Ivarssons Måleri
Utterv. 13
311 41 FALKENBERG


Städ & Hemservice I Hjortsberg AB
Hyllebärsv. 2
311 38 FALKENBERG

Annons:

Kostnad för målare i Falkenberg

Pris och kostnad för målare i Falkenberg kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Falkenberg. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Falkenberg kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Falkenberg.

Målarfakta om Falkenberg

I Falkenberg finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Falkenberg:

Falkenberg är en tätort i Halland och centralort i Falkenbergs kommun, Hallands län, belägen vid Ätrans utlopp i Kattegatt. Motorvägen E6/E20 som går mellan Oslo och Köpenhamn via Göteborg går vid Falkenberg. Järnvägen Västkustbanan passerar också förbi staden.

Yta: 1 484,82 hektar
Invånarantal: 20 035, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Falkenberg om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Falkenberg.

I Falkenberg fanns det totalt 17 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Falkenberg. Om du ändå inte hittar någon målare i Falkenberg som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Halland.