Målare i Åskloster

Annons:

Målare i Åskloster - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Åskloster som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Åskloster. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Åskloster som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Åskloster för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Åskloster som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Åskloster

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Åskloster vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Åskloster.

Olofssons Byggservice
Lindåsv. 1 B
432 96 ÅSKLOSTER

Annons:

Kostnad för målare i Åskloster

Pris och kostnad för målare i Åskloster kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Åskloster. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Åskloster kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Åskloster.

Målarfakta om Åskloster

I Åskloster finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Åskloster:

Åskloster är en småort i Ås socken i Varbergs kommun belägen vid Klosterfjorden, cirka 13 kilometer norr om centralorten Varberg. Åskloster är även platsen för ån Viskans utlopp.

Yta: 13 ha
Invånarantal: 157, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Åskloster om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Åskloster.

I Åskloster fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Åskloster. Om du ändå inte hittar någon målare i Åskloster som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Halland.