Målare i Åsa

Annons:

Målare i Åsa - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Åsa som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 9 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Åsa. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Åsa som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Åsa för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Åsa som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Åsa

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Åsa vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Åsa.

Engströms Måleri
Nancys Promenad 17
439 51 åsa


Ölmanäs Bygg AB
Statskullev. 3
439 55 åsa


Bröderna Vaznys, HB
Rolfs v. 6
439 53 åsa


Bror R Sjöbergs Måleri AB
Berndt Anders v. 6
439 53 åsa


Schybergs Måleri
Österbyv. 9
439 52 ÅSA


AB Bror R Sjöbergs Måleri
Lundborgs v. 30
439 55 åsa


EnsbergS Måleri
Åsa Bäckv. 5
439 54 ÅSA


Åsa Måleri AB
S. Bergsv. 10 B
439 55 åsa


MJ Nilssons Måleri AB
N. Stallåsliden 2
439 54 ÅSA

Annons:

Kostnad för målare i Åsa

Pris och kostnad för målare i Åsa kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Åsa. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Åsa kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Åsa.

Målarfakta om Åsa

I Åsa finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Åsa:

Åsa är en tätort i Kungsbacka kommun i Hallands län, belägen 45 kilometer söder om Göteborg. Det bor ca 3400 personen och är en trevlig by.

Yta: 281,46 hektar
Invånarantal: 3369, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Åsa om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Åsa.

I Åsa fanns det totalt 9 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Åsa. Om du ändå inte hittar någon målare i Åsa som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Halland.