Målare i Stånga

Annons:

Målare i Stånga - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Stånga som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Stånga. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Stånga som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Stånga för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Stånga som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Stånga

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Stånga vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Stånga.

Danne Engdahls Måleri
Burs Ammunde 205
623 49 STÅNGA

Annons:

Kostnad för målare i Stånga

Pris och kostnad för målare i Stånga kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Stånga. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Stånga kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Stånga.

Målarfakta om Stånga

I Stånga finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Stånga:

Stånga är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen cirka 50 km söder om centralorten Visby.

Yta: 104,76 hektar
Invånarantal: 317, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Stånga om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Stånga.

I Stånga fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Stånga. Om du ändå inte hittar någon målare i Stånga som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Gotland.