Målare i Slite

Annons:

Målare i Slite - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Slite som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Slite. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Slite som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Slite för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Slite som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Slite

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Slite vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Slite.

Iarsson, MåIerifirma Olof
Othem Kviende 216
624 46 SLITE

Annons:

Kostnad för målare i Slite

Pris och kostnad för målare i Slite kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Slite. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Slite kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Slite.

Målarfakta om Slite

I Slite finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Slite:

Slite är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen på Gotlands östkust drygt tre mil öster om centralorten Visby.

Yta: 250,71 hektar
Invånarantal: 1483, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Slite om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Slite.

I Slite fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Slite. Om du ändå inte hittar någon målare i Slite som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Gotland.