Målare i Romakloster

Annons:

Målare i Romakloster - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Romakloster som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Romakloster. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Romakloster som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Romakloster för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Romakloster som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Romakloster

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Romakloster vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Romakloster.

Pettersson, Målarfirma Rolf
Halla Högbro 302
622 52 Romakloster

Annons:

Kostnad för målare i Romakloster

Pris och kostnad för målare i Romakloster kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Romakloster. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Romakloster kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Romakloster.

Målarfakta om Romakloster

I Romakloster finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Romakloster:

Roma är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen på öns mellersta del. Tätorten ligger på gränsen mellan två socknar, med halva tätorten i Roma socken och andra halvan i Björke socken. Norr om Roma ligger Roma kungsgård och Roma klosterruin.

Yta: 125,63 hektar
Invånarantal: 913, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Romakloster om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Romakloster.

I Romakloster fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Romakloster. Om du ändå inte hittar någon målare i Romakloster som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Gotland.