Målare i Ljugarn

Annons:

Målare i Ljugarn - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Ljugarn som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Ljugarn. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Ljugarn som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Ljugarn för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Ljugarn som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Ljugarn

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Ljugarn vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Ljugarn.

Svenska Måleri Renoveringar Laubotels
Lau Botels 162
623 62 Ljugarn

Annons:

Kostnad för målare i Ljugarn

Pris och kostnad för målare i Ljugarn kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Ljugarn. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Ljugarn kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Ljugarn.

Målarfakta om Ljugarn

I Ljugarn finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Ljugarn:

Ljugarn är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län. I Ljugarn finns 238 (2010-12-31) bofasta[1]. Strax norr om orten ligger fiskeläget Vitvär och naturreservatet Folhammar

Yta: 55,88 hektar
Invånarantal: 238, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Ljugarn om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Ljugarn.

I Ljugarn fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Ljugarn. Om du ändå inte hittar någon målare i Ljugarn som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Gotland.