Målare i Klintehamn

Annons:

Målare i Klintehamn - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Klintehamn som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 4 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Klintehamn. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Klintehamn som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Klintehamn för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Klintehamn som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Klintehamn

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Klintehamn vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Klintehamn.

NGS Måleri
Sanda Nystugu 467
623 79 Klintehamn


Colorama Klintehamn
Donnersg. 1 A
623 77 Klintehamn


Hederstedts Måleri, CG
Klintehamn
623 77 Klintehamn


C-G Hederstedts Måleri
Hejde Tass 132
623 75 Klintehamn

Annons:

Kostnad för målare i Klintehamn

Pris och kostnad för målare i Klintehamn kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Klintehamn. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Klintehamn kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Klintehamn.

Målarfakta om Klintehamn

I Klintehamn finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Klintehamn:

Klintehamn är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen drygt tre mil söder om centralorten Visby. Klintehamn ligger väster om kyrkbyn i Klinte socken, Klinte, där Klinte kyrka ligger.

Yta: 212,09 hektar
Invånarantal: 1363, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Klintehamn om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Klintehamn.

I Klintehamn fanns det totalt 4 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Klintehamn. Om du ändå inte hittar någon målare i Klintehamn som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Gotland.