Målare i Voxnabruk

Annons:

Målare i Voxnabruk - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Voxnabruk som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Voxnabruk. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Voxnabruk som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Voxnabruk för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Voxnabruk som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Voxnabruk

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Voxnabruk vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Voxnabruk.

Nils Björn Boman
Herrgårdsv. 9
828 93 Voxnabruk

Annons:

Kostnad för målare i Voxnabruk

Pris och kostnad för målare i Voxnabruk kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Voxnabruk. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Voxnabruk kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Voxnabruk.

Målarfakta om Voxnabruk

I Voxnabruk finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Voxnabruk:

Voxnabruk är en småort i Ovanåkers kommun och kyrkbyn i Voxna socken i västra Hälsingland. Strax intill orten rinner ån Voxnan. Orten är ett tidigare brukssamhälle. I Voxnabruk finns Voxna kyrka Lämningar från brukstiden finns i form av gruvor, smedja, masugn och herrgård.

Yta: 40 hektar
Invånarantal: 135, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Voxnabruk om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Voxnabruk.

I Voxnabruk fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Voxnabruk. Om du ändå inte hittar någon målare i Voxnabruk som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Gävleborg.