Målare i Viksjöfors

Annons:

Målare i Viksjöfors - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Viksjöfors som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Viksjöfors. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Viksjöfors som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Viksjöfors för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Viksjöfors som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Viksjöfors

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Viksjöfors vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Viksjöfors.

Lars-Ivan Edvardsson Måleri AB
Grängsbo 809
828 95 Viksjöfors

Annons:

Kostnad för målare i Viksjöfors

Pris och kostnad för målare i Viksjöfors kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Viksjöfors. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Viksjöfors kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Viksjöfors.

Målarfakta om Viksjöfors

I Viksjöfors finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Viksjöfors:

Viksjöfors är en tätort i Ovanåkers kommun, Gävleborgs län. Artisten Håkan Berg och landslagsspelaren i fotboll, Jenny Hjohlman, kommer från Viksjöfors.

Yta: 63,39 hektar
Invånarantal: 244, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Viksjöfors om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Viksjöfors.

I Viksjöfors fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Viksjöfors. Om du ändå inte hittar någon målare i Viksjöfors som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Gävleborg.