Målare i Valbo

Annons:

Målare i Valbo - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Valbo som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 3 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Valbo. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Valbo som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Valbo för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Valbo som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Valbo

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Valbo vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Valbo.

Valbo Trä AB
Telev. 10
818 33 VALBO


Grönvalls Måleri I Gävle, AB
Sofiedalsv. 20
818 32 Valbo


Inprovia AB
Källv. 1
818 33 VALBO

Annons:

Kostnad för målare i Valbo

Pris och kostnad för målare i Valbo kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Valbo. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Valbo kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Valbo.

Målarfakta om Valbo

I Valbo finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Valbo:

Valbo är en tätort i Gävle kommun i Gästrikland. Valbo kyrka ligger inte i denna tätort utan i tätorten Gävle strax öster om denna tätort.

Yta: 823,72 hektar
Invånarantal: 7065, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Valbo om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Valbo.

I Valbo fanns det totalt 3 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Valbo. Om du ändå inte hittar någon målare i Valbo som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Gävleborg.