Målare i Tallåsen

Annons:

Målare i Tallåsen - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Tallåsen som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Tallåsen. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Tallåsen som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Tallåsen för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Tallåsen som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Tallåsen

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Tallåsen vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Tallåsen.

C O Danielssons Måleri
Råggärdev. 4
827 40 Tallåsen

Annons:

Kostnad för målare i Tallåsen

Pris och kostnad för målare i Tallåsen kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Tallåsen. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Tallåsen kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Tallåsen.

Målarfakta om Tallåsen

I Tallåsen finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Tallåsen:

Tallåsen är en tätort i Ljusdals kommun i Hälsingland i Gävleborgs län, belägen cirka 5 kilometer nordväst om Ljusdal. Tallåsen är en bostadsort.

Yta: 142,28 hektar
Invånarantal: 586, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Tallåsen om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Tallåsen.

I Tallåsen fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Tallåsen. Om du ändå inte hittar någon målare i Tallåsen som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Gävleborg.