Målare i Österfärnebo

Annons:

Målare i Österfärnebo - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Österfärnebo som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Österfärnebo. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Österfärnebo som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Österfärnebo för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Österfärnebo som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Österfärnebo

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Österfärnebo vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Österfärnebo.

Färnebo Måleri AB
Jonasesv. 19
810 20 ÖSTERFÄRNEBO

Annons:

Kostnad för målare i Österfärnebo

Pris och kostnad för målare i Österfärnebo kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Österfärnebo. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Österfärnebo kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Österfärnebo.

Målarfakta om Österfärnebo

I Österfärnebo finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Österfärnebo:

Österfärnebo är en tätort i Sandvikens kommun och kyrkbyn i Österfärnebo socken. I Österfärnebo ligger Österfärnebo kyrka, Färnebo folkhögskola och Lundgrens bageri. Strax utanför finns Koversta Gammelby som är en oskiftad radby.

Yta: 116,33 hektar
Invånarantal: 483, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Österfärnebo om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Österfärnebo.

I Österfärnebo fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Österfärnebo. Om du ändå inte hittar någon målare i Österfärnebo som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Gävleborg.