Målare i Ljusdal

Annons:

Målare i Ljusdal - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Ljusdal som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 8 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Ljusdal. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Ljusdal som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Ljusdal för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Ljusdal som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Ljusdal

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Ljusdal vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Ljusdal.

Lindströms Måleri, Palle
Lasarettsg. 26
827 35 Ljusdal


Hagmans Golv & Färg AB
Åkerstag. 2 C
827 30 LJUSDAL


Sandå Sverige AB
Hotellg. 36
827 32 LJUSDAL


Vidars Måleri AB
Svartsjöv. 20
827 93 Ljusdal


Axls AB
Norrkämstaleden 12
827 31 LjusdalTomas Åkessons Måleri
Forsnäsetv. 40


Djäkners Måleri AB
Verkstadsskolev. 2 A
827 34 LJUSDALLillpåtan AB
Svartsjöv

Annons:

Kostnad för målare i Ljusdal

Pris och kostnad för målare i Ljusdal kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Ljusdal. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Ljusdal kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Ljusdal.

Målarfakta om Ljusdal

I Ljusdal finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Ljusdal:

Ljusdal är en tätort i Hälsingland samt centralort i Ljusdals kommun i Gävleborgs län. Ljusdal ligger vid riksväg 83, även kallad Tidernas väg, samt riksväg 84.

Yta: 529,02 hektar
Invånarantal: 6230, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Ljusdal om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Ljusdal.

I Ljusdal fanns det totalt 8 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Ljusdal. Om du ändå inte hittar någon målare i Ljusdal som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Gävleborg.