Målare i Färila

Annons:

Målare i Färila - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Färila som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 3 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Färila. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Färila som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Färila för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Färila som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Färila

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Färila vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Färila.

Peter Olssons Måleri i Färila
Skrytmov. 8
820 41 Färila


Målarbocken, AB
Hästhagsv. 23
820 41 Färila


Tor Lindkvist
Kustibacken 1
820 41 Färila

Annons:

Kostnad för målare i Färila

Pris och kostnad för målare i Färila kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Färila. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Färila kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Färila.

Målarfakta om Färila

I Färila finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Färila:

Färila är en tätort i Ljusdals kommun i Hälsingland och kyrkbyn i Färila socken. Färila består av öppna dalgångsmarker utmed Ljusnan och är en bostads- och industriort.

Yta: 247,30 hektar
Invånarantal: 1293, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Färila om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Färila.

I Färila fanns det totalt 3 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Färila. Om du ändå inte hittar någon målare i Färila som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Gävleborg.