Målare i Edsbyn

Annons:

Målare i Edsbyn - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Edsbyn som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 6 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Edsbyn. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Edsbyn som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Edsbyn för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Edsbyn som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Edsbyn

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Edsbyn vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Edsbyn.

Colorama Söderlunds Färg o Måleri
Långg. 35
828 33 EDSBYN


Enskild Firma Per-Erik Jonsson
Rävabergsv. 60
828 92 Edsbyn


Rubenssons Måleri AB
Olkens v. 23
828 31 EDSBYN


Håkan Christoffersson Måleri AB
Brunnsv. 3
828 34 EdsbynMagnussons Måleri
BlyssvPerssons Måleri AB
älvbrinken

Annons:

Kostnad för målare i Edsbyn

Pris och kostnad för målare i Edsbyn kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Edsbyn. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Edsbyn kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Edsbyn.

Målarfakta om Edsbyn

I Edsbyn finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Edsbyn:

Edsbyn är en tätort i södra Hälsingland samt centralort i Ovanåkers kommun, Gävleborgs län. Edsbyn är en av Sveriges största byar. Den gränsar till Rättviks kommun.

Yta: 453,26 hektar
Invånarantal: 3985, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Edsbyn om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Edsbyn.

I Edsbyn fanns det totalt 6 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Edsbyn. Om du ändå inte hittar någon målare i Edsbyn som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Gävleborg.