Målare i Delsbo

Annons:

Målare i Delsbo - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Delsbo som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 4 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Delsbo. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Delsbo som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Delsbo för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Delsbo som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Delsbo

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Delsbo vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Delsbo.

Staffans Måleri
Storån 12
820 60 DELSBO


Delsbo Golv AB
Fredriksfors 220
820 60 DELSBO


Börjes Måleri
Sunnansjö 105
820 60 DELSBO


S Måleriservice Delsbo HB
Sörväna 139
820 60 DELSBO

Annons:

Kostnad för målare i Delsbo

Pris och kostnad för målare i Delsbo kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Delsbo. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Delsbo kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Delsbo.

Målarfakta om Delsbo

I Delsbo finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Delsbo:

Delsbo är en tätort i Delsbo socken i Hudiksvalls kommun, i Hälsingland och ligger 33 kilometer väster om Hudiksvall. Delsbo ligger mellan Södra Dellen och Stömnesjön. Länsväg 305 startar här och Riksväg 84 från Hudiksvall går igenom Delsbo vidare mot Norge.

Yta: 284,56 hektar
Invånarantal: 2192, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Delsbo om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Delsbo.

I Delsbo fanns det totalt 4 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Delsbo. Om du ändå inte hittar någon målare i Delsbo som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Gävleborg.