Målare i Åshammar

Annons:

Målare i Åshammar - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Åshammar som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Åshammar. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Åshammar som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Åshammar för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Åshammar som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Åshammar

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Åshammar vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Åshammar.

Peter Jackson Måleri&Fönster
Svärdsjöv. 384
812 94 ÅSHAMMAR


J.Landströms Bygg & Måleri AB
Svärdsjöv. 344
812 94 ÅSHAMMAR

Annons:

Kostnad för målare i Åshammar

Pris och kostnad för målare i Åshammar kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Åshammar. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Åshammar kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Åshammar.

Målarfakta om Åshammar

I Åshammar finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Åshammar:

Åshammar är en tätort i Sandvikens kommun. Genom tätorten rinner Borrsjöån vilken mynnar i Storsjön, Gästrikland. Ortens skola, Alsjöskolan, är en F-6 skola med ca. 100 elever.

Yta: 170,50 hektar
Invånarantal: 727, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Åshammar om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Åshammar.

I Åshammar fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Åshammar. Om du ändå inte hittar någon målare i Åshammar som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Gävleborg.