Målare i Årsunda

Annons:

Målare i Årsunda - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Årsunda som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Årsunda. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Årsunda som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Årsunda för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Årsunda som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Årsunda

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Årsunda vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Årsunda.

Pp Hus & Bygg AB
Isac Dahls v. 4
810 22 årsunda

Annons:

Kostnad för målare i Årsunda

Pris och kostnad för målare i Årsunda kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Årsunda. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Årsunda kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Årsunda.

Målarfakta om Årsunda

I Årsunda finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Årsunda:

Årsunda är en tätort i Sandvikens kommun, och kyrkbyn i Årsunda socken, som ligger i en jordbruksbygd söder om Storsjön. Årsunda ligger vid länsväg 272 och består av områdena Lund och Hedkarby.

Yta: 125,17 hektar
Invånarantal: 1008 , år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Årsunda om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Årsunda.

I Årsunda fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Årsunda. Om du ändå inte hittar någon målare i Årsunda som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Gävleborg.