Målare i Alfta

Annons:

Målare i Alfta - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Alfta som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Alfta. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Alfta som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Alfta för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Alfta som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Alfta

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Alfta vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Alfta.

Alfta Färg AB
Långhed 602
822 92 ALFTA


Håkans Måleri HB
Storsveden
822 91 Alfta

Annons:

Kostnad för målare i Alfta

Pris och kostnad för målare i Alfta kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Alfta. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Alfta kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Alfta.

Målarfakta om Alfta

I Alfta finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Alfta:

Alfta är en tätort i Ovanåkers kommun och kyrkbyn i Alfta socken.

Yta: 343,48 hektar
Invånarantal: 2155, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Alfta om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Alfta.

I Alfta fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Alfta. Om du ändå inte hittar någon målare i Alfta som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Gävleborg.