Målare i Säter

Annons:

Målare i Säter - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Säter som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Säter. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Säter som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Säter för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Säter som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Säter

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Säter vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Säter.

Lucklackarna
Kungsv. 31
783 35 SÄTER


Erik Lindgren Måleri AB
Tjäderv. 4
783 31 SÄTER

Annons:

Kostnad för målare i Säter

Pris och kostnad för målare i Säter kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Säter. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Säter kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Säter.

Målarfakta om Säter

I Säter finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Säter:

Säter är en tätort i Dalarna samt centralort i Säters kommun i Dalarnas län. Järnvägsstationen ligger åt nordöst här och norr om den ligger Säterdalen som är ett ravinsystem som ligger nära centrum.

Yta: 624,53 km2
Invånarantal: 10939, år 2015

Här kan kan du läsa mer om orten Säter om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Säter.

I Säter fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Säter. Om du ändå inte hittar någon målare i Säter som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Dalarna.