Målare i Sälen

Annons:

Målare i Sälen - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Sälen som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Sälen. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Sälen som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Sälen för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Sälen som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Sälen

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Sälen vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Sälen.

Målerifirma Ingmar Pettersson
Högstrand 131
780 67 SÄLEN

Annons:

Kostnad för målare i Sälen

Pris och kostnad för målare i Sälen kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Sälen. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Sälen kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Sälen.

Målarfakta om Sälen

I Sälen finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Sälen:

Sälen är en tätort i Transtrands socken, Malung-Sälens kommun i Dalarna cirka 65 km nordväst om Malung. Söder om tätorten finns byn Berga, där starten av Vasaloppet sker.

Yta: 132,71 hektar
Invånarantal: 652, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Sälen om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Sälen.

I Sälen fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Sälen. Om du ändå inte hittar någon målare i Sälen som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Dalarna.