Målare i Mora

Annons:

Målare i Mora - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Mora som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 13 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Mora. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Mora som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Mora för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Mora som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Mora

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Mora vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Mora.

Golv & Vägg Flügger Färg i Mora AB
Landsv. 11
792 95 MORA


Miljönären Språngs Måleri & Golv AB
Skålmyrsv. 44
792 50 Mora


Tysks Måleri & Färg Nordsjö Idé & Design
Strandg. 6 Mora Köpstad/Mora Centrum
792 30 Mora


AB Fixarna I Mora
Dössv. 33
792 36 Mora


Venjans Måleritjänst HB
Kvarnholsv. 63
792 37 MORA


Mora Måleri & Golv AB
Fridhemsg. 3
792 30 MoraNya Glenns Måleri AB
Önav. 12MaBo Måleri HB
Önav. 12


Happy Homes
Fridhemsg. 3 Mora Köpstad/Mora Centrum
792 30 Mora


Jenny Stenbergs Måleri AB
Påhlsv. 8
792 92 MoraBöl, Christer
Lejonv. 25


Arne Holmers Måleri
Norebergsv. 6
792 50 Mora


Måleriteknik I Mora AB
Bogghedsv. 9
792 95 MORA

Annons:

Kostnad för målare i Mora

Pris och kostnad för målare i Mora kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Mora. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Mora kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Mora.

Målarfakta om Mora

I Mora finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Mora:

Mora är en tätort och centralort i Mora kommun, Dalarnas län. I Mora finns organisationen för Vasaloppet och är också dess målplats. Konstnären Anders Zorn är född i Mora och hans bostad Zorngården är en stor turistattraktion, likaså Zornmuseet som ligger intill.

Yta: 1 235,57 hektar
Invånarantal: 10 896, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Mora om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Mora.

I Mora fanns det totalt 13 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Mora. Om du ändå inte hittar någon målare i Mora som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Dalarna.