Målare - Dalportens Måleri & Tapetsering i Ludvika

Annons:

Dalportens Måleri & Tapetsering i Ludvika är ett måleri som sysslar med bl.a. spackling, slipning, målning och tapetsering av hus, lägenheter och andra fastigheter i Ludvika. Om du behöver hjälp med någon form av målningsarbete i Ludvika kan du ta kontakt med Dalportens Måleri & Tapetsering för mer information och eventuellt be om offert eller kostnadsförslag på målning eller tapetsering i Ludvika. Dalportens Måleri & Tapetsering är ett av flera målerier i Ludvika som du kan anlita för målningsarbete.
Annons:

Kontakta Dalportens Måleri & Tapetsering i Ludvika, en målare

Nedanför hittar du adress och telefonnummer till målare Dalportens Måleri & Tapetsering i Ludvika.

Dalportens Måleri & Tapetsering
Marnäsg. 27 G
771 53 LUDVIKA
070 - 260 84 82


Karta och vägbeskrivning till Dalportens Måleri & Tapetsering i Ludvika

Här kan du ta del av vägbeskrivning och karta till måleriet Dalportens Måleri & Tapetsering i Ludvika som kan hjälpa dig med olika former av måleriarbeten som t.ex. tapetsering, målning och spackling i Ludvika.

Dalportens Måleri & Tapetsering
Marnäsg. 27 G
771 53 LUDVIKA
070 - 260 84 82

Annons:

Pris på målning i Ludvika - Dalportens Måleri & Tapetsering

pris för målning varierar mellan Dalportens Måleri & Tapetsering och andra målare i Ludvika så kan det vara lönsamt att ta reda på pris på målning och tapetsering hos andra målerier i Ludvika samt i hela Dalarna. På så vis kan du försäkra dig om bästa pris på de tjänster från målare du vill köpa i Ludvika.

Kommenterat om Dalportens Måleri & Tapetsering i Ludvika