Målare i Ludvika

Annons:

Målare i Ludvika - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Ludvika som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 8 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Ludvika. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Ludvika som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Ludvika för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Ludvika som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Ludvika

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Ludvika vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Ludvika.

Miljönären Lindfeldts Måleri AB
Målarv. 1
771 54 Ludvika


Gräsbergs Trä & Emballage AB
Faluv. 187
771 92 Ludvika


MästerMåleri i Dalarna
Harnäsv. 55
771 54 Ludvika


Andersson Bygg & Takentreprenad AB
Frutjärnsv. 15
771 41 Ludvika


Bröderna Thunström Måleri AB
Ö. Storg. 6
771 50 Ludvika


Små Smulor HB
Rotorv. 8
771 42 LUDVIKA


Karlssons Trädgårdsservice
Magnetbacken 3 A
771 34 Ludvika


Dalportens Måleri & Tapetsering
Marnäsg. 27 G
771 53 LUDVIKA

Annons:

Kostnad för målare i Ludvika

Pris och kostnad för målare i Ludvika kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Ludvika. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Ludvika kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Ludvika.

Målarfakta om Ludvika

I Ludvika finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Ludvika:

Ludvika är en tätort belägen vid sjön Väsman i Västerbergslagen i södra Dalarna. Orten ligger huvudsakligen i Ludvika kommun medan den östligaste delen hör till Smedjebackens kommun. Ludvika är centralort i Ludvika kommun.

Yta: 1 099,63 hektar
Invånarantal: 14498, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Ludvika om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Ludvika.

I Ludvika fanns det totalt 8 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Ludvika. Om du ändå inte hittar någon målare i Ludvika som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Dalarna.