Målare i Gustafs

Annons:

Målare i Gustafs - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Gustafs som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 5 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Gustafs. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Gustafs som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Gustafs för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Gustafs som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Gustafs

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Gustafs vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Gustafs.

Isberg Måleri AB, Hans
Övre Tosarby 17
783 95 GUSTAFS


Hans Isbergs Måleri, AB
Övre Tosarby 17
783 95 GUSTAFS


Heed:s Målerifirma
Naglarbyv. 61
783 50 Gustafs


Hans IsbergS Måleri
Övre Tosarby 17
783 95 GUSTAFS


Westbergs Mekaniska
Pellesgårdarna 8
783 95 GUSTAFS

Annons:

Kostnad för målare i Gustafs

Pris och kostnad för målare i Gustafs kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Gustafs. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Gustafs kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Gustafs.

Målarfakta om Gustafs

I Gustafs finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Gustafs:

Gustafs socken ligger i Dalarna, ingår sedan 1971 i Säters kommun och motsvarar från 2016 Gustafs distrikt. Tätorten Mora by och tätorten Naglarby och Enbacka med Gustafs kyrkby och sockenkyrkan Gustafs kyrka ligger i socknen.

Yta: 121 km2
Invånarantal: 2986, år 2000

Här kan kan du läsa mer om orten Gustafs om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Gustafs.

I Gustafs fanns det totalt 5 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Gustafs. Om du ändå inte hittar någon målare i Gustafs som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Dalarna.