Målare i Dala-Husby

Annons:

Målare i Dala-Husby - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Dala-Husby som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Dala-Husby. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Dala-Husby som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Dala-Husby för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Dala-Husby som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Dala-Husby

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Dala-Husby vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Dala-Husby.

Bröderna Johanssons Måleri O Golv AB
Hansbyn 106
776 97 Dala

Annons:

Kostnad för målare i Dala-Husby

Pris och kostnad för målare i Dala-Husby kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Dala-Husby. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Dala-Husby kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Dala-Husby.

Målarfakta om Dala-Husby

I Dala-Husby finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Dala-Husby:

Husby (även Dala-Husby) är en tätort i Hedemora kommun och kyrkbyn i Husby socken som är en av Dalarnas äldsta bondebygder. Tätorten Husby omfattar bland annat Övernora, Salmakarbo, Ytternora, Smedby, Koberga, Djusa, Berga, Källsbyn och Lundbo. Smedby är ortskärnan och det är där kyrkan ligger.

Yta: 70,36 hektar
Invånarantal: 256, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Dala-Husby om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Dala-Husby.

I Dala-Husby fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Dala-Husby. Om du ändå inte hittar någon målare i Dala-Husby som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Dalarna.