Målare i Bjursås

Annons:

Målare i Bjursås - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Bjursås som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Bjursås. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Bjursås som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Bjursås för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Bjursås som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Bjursås

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Bjursås vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Bjursås.

Forslund Målarn
Kvarntäkt 20
790 21 Bjursås


Lars Kenneth Eriksson
Storsvedsv. 1
790 21 Bjursås

Annons:

Kostnad för målare i Bjursås

Pris och kostnad för målare i Bjursås kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Bjursås. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Bjursås kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Bjursås.

Målarfakta om Bjursås

I Bjursås finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Bjursås:

Bjursås är en tätort i Falu kommun och kyrkbyn i Bjursås socken, belägen mellan Falun och Rättvik i Dalarna runt Dössberget. Orten har mycket skog omkring sig och även många sjöar, bland annat Bjursen och den stora sjön Rogsjön.

Yta: 324,78 hektar
Invånarantal: 1839, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Bjursås om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Bjursås.

I Bjursås fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Bjursås. Om du ändå inte hittar någon målare i Bjursås som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Dalarna.