Målare i Avesta

Annons:

Målare i Avesta - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Avesta som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 7 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Avesta. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Avesta som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Avesta för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Avesta som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Avesta

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Avesta vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Avesta.

Miljönären Lindfeldts Måleri AB
Kungsg. 21
774 21 AVESTA


Vitaly Bygg AB
Rembo 70
774 92 AVESTA


Christian Eriksson Måleri, AB
Hällgårdsv. 11
774 61 AVESTA


Dibner AB
Masmästareg. 8
774 33 Avesta


Dahlströms Måleri
Haganäsgränd 3
774 41 AVESTA


Grytnäs Industriservice AB
Kårbo 11
774 92 AVESTAHus Och Stug Service I Mellan Sverige HB
Bryggareg. 3

Annons:

Kostnad för målare i Avesta

Pris och kostnad för målare i Avesta kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Avesta. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Avesta kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Avesta.

Målarfakta om Avesta

I Avesta finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Avesta:

Avesta är en tätort samt centralort i Avesta kommun, Dalarnas län belägen utmed Dalälven i södra Dalarna. Till tätorten räknas även Karlbo, Krylbo och Skogsbo.

Yta: 669,03 km2
Invånarantal: 22 330, år 2015

Här kan kan du läsa mer om orten Avesta om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Avesta.

I Avesta fanns det totalt 7 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Avesta. Om du ändå inte hittar någon målare i Avesta som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Dalarna.