Målare i Äppelbo

Annons:

Målare i Äppelbo - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Äppelbo som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Äppelbo. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Äppelbo som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Äppelbo för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Äppelbo som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Äppelbo

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Äppelbo vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Äppelbo.

Lundberg, Kjell Åke
Sörombäcken 10
780 54 ÄPPELBO


Abm Service
Likona 6
780 54 ÄPPELBO

Annons:

Kostnad för målare i Äppelbo

Pris och kostnad för målare i Äppelbo kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Äppelbo. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Äppelbo kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Äppelbo.

Målarfakta om Äppelbo

I Äppelbo finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Äppelbo:

Äppelbo är en tätort i Vansbro kommun och kyrkbyn i Äppelbo socken, belägen omkring 15 kilometer väster om Vansbro. Orten ligger vid E16, riksväg 66. Äppelbo ligger på norra sidan av Västerdalälven och vid dess tillflöde, ån Noret.

Yta: 103,22 hektar
Invånarantal: 258, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Äppelbo om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Äppelbo.

I Äppelbo fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Äppelbo. Om du ändå inte hittar någon målare i Äppelbo som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Dalarna.