Målare i Älvdalen

Annons:

Målare i Älvdalen - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Älvdalen som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 4 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Älvdalen. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Älvdalen som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Älvdalen för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Älvdalen som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Älvdalen

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Älvdalen vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Älvdalen.

Anders Norins Måleri AB
Isakv. 10 B
796 31 ÄLVDALEN


Älvdalens Måleri
Humlev. 11
796 31 ÄLVDALEN


Anders Norins Måleri
Isakv. 10 B
796 31 ÄLVDALEN


Gullbergs Måleri AB
Brotv. 3 C
796 31 ÄLVDALEN

Annons:

Kostnad för målare i Älvdalen

Pris och kostnad för målare i Älvdalen kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Älvdalen. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Älvdalen kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Älvdalen.

Målarfakta om Älvdalen

I Älvdalen finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Älvdalen:

Älvdalen (Tjyörtjbynn på älvdalska), är en tätort i Dalarna och centralort i Älvdalens kommun, belägen vid Österdalälven. I Älvdalen talas lokalmålet älvdalska.

Yta: 301,91 hektar
Invånarantal: 1810, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Älvdalen om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Älvdalen.

I Älvdalen fanns det totalt 4 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Älvdalen. Om du ändå inte hittar någon målare i Älvdalen som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Dalarna.