Målare i Olofström

Annons:

Målare i Olofström - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Olofström som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Olofström. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Olofström som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Olofström för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Olofström som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Olofström

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Olofström vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Olofström.

Olofströms Måleriservice, Zbasnik Janez
Bladv. 5
293 42 OLOFSTRÖM

Annons:

Kostnad för målare i Olofström

Pris och kostnad för målare i Olofström kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Olofström. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Olofström kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Olofström.

Målarfakta om Olofström

I Olofström finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Olofström:

Olofström (förr Holje by) är en tätort i nordvästra Blekinge och centralort i Olofströms kommun, Blekinge län. Olofström har vuxit upp kring Petrefors bruk, ett järnbruk som anlades 1735.

Yta: 704,42 hektar
Invånarantal: 7327, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Olofström om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Olofström.

I Olofström fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Olofström. Om du ändå inte hittar någon målare i Olofström som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Blekinge.