Målare i Kallinge

Annons:

Målare i Kallinge - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Kallinge som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Kallinge. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Kallinge som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Kallinge för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Kallinge som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Kallinge

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Kallinge vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Kallinge.

Appelquists Måleri AB
Flyttblocksv. 3
372 52 Kallinge


Martin
Idegransv. 16
372 53 KALLINGE

Annons:

Kostnad för målare i Kallinge

Pris och kostnad för målare i Kallinge kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Kallinge. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Kallinge kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Kallinge.

Målarfakta om Kallinge

I Kallinge finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Kallinge:

Kallinge är en tätort och brukssamhälle i Ronneby kommun i Blekinge, belägen vid E22:an strax norr om Ronneby. På orten ligger F 17 Kallinge flygflottilj, denna delas med Ronneby flygplats.

Yta: 485,46 hektar
Invånarantal: 4 561, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Kallinge om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Kallinge.

I Kallinge fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Kallinge. Om du ändå inte hittar någon målare i Kallinge som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Blekinge.