Målare i Jämshög

Annons:

Målare i Jämshög - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Jämshög som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Jämshög. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Jämshög som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Jämshög för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Jämshög som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Jämshög

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Jämshög vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Jämshög.

Jämshögs Måleri AB
Byg. 3
293 72 Jämshög

Annons:

Kostnad för målare i Jämshög

Pris och kostnad för målare i Jämshög kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Jämshög. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Jämshög kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Jämshög.

Målarfakta om Jämshög

I Jämshög finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Jämshög:

Jämshög är en tätort i Olofströms kommun och kyrkby i Jämshögs socken i Blekinge län. Jämshög ligger vid Holjebanan och Sölvesborg-Olofström-Älmhults Järnväg.

Yta: 162,34 hektar
Invånarantal: 1494, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Jämshög om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Jämshög.

I Jämshög fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Jämshög. Om du ändå inte hittar någon målare i Jämshög som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Blekinge.