Målare i Asarum

Annons:

Målare i Asarum - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Asarum som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 3 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Asarum. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Asarum som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Asarum för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Asarum som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Asarum

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Asarum vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Asarum.

Rolf Brembergs Byggservice
Bäckv. 17
374 50 Asarum


C-K Äfa Service i Syd
Ollonborrev. 4
374 51 ASARUM


Asarums Måleri AB
Hasselv. 14
374 52 Asarum

Annons:

Kostnad för målare i Asarum

Pris och kostnad för målare i Asarum kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Asarum. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Asarum kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Asarum.

Målarfakta om Asarum

I Asarum finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Asarum:

Asarum är en del av tätorten Karlshamn i Karlshamns kommun och kyrkby i Asarums socken i Blekinge län. Fram till 1970 var orten en egen tätort for att då växa samman med Karlshamn. I Asarum bodde det 7 773 personer (2007).

Yta:
Invånarantal: 7773, år 2007

Här kan kan du läsa mer om orten Asarum om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Asarum.

I Asarum fanns det totalt 3 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Asarum. Om du ändå inte hittar någon målare i Asarum som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Blekinge.